Een goede luchthaven moet natuurlijk over grote parkeerterreinen beschikken zodat ze een ieder genoeg opties kunnen aanbieden. De ene persoon hoeft maar een paar minuutjes te parkeren, terwijl de andere een weekje of 2 hun auto willen achterlaten. Allemaal moeten ze geaccommodeerd worden en dat doet Düsseldorf airport zeker wel.

Als Je Kort Wil Parkeren Zijn Er Genoeg Mogelijkheden

De terreinen P11 en P12 zijn ideaal voor mensen die een zeer korte periode willen parkeren. We praten hier dan hooguit over 15 minuten. Ze kunnen met gemak hun auto hier achterlaten. De loopafstand is gelukkig heel kort. Binnen 2 minuten ben je waar je zou moeten zijn. Mensen die een uur of langer willen parkeren, hebben keuze uit terreinen P1, P2, P3, P7, P8 en P22. P1 is een ondergrondse parkeergarage en hier ben je dan meteen bij het terminaal. Bij de andere parkeerterreinen hoef je maar 2 minuutjes te lopen. Parkeer je bij P22? Dan duurt dat eventjes langer. Hooguit 5 minuten.

Er Zijn Ook Extra Brede Parkeerplaatsen Beschikbaar

Natuurlijk zijn er ook andere verschillen. P7 en P8 hebben extra brede parkeerplaatsen. Ook voor zakelijke reizigers zijn er services en extraatjes die goed gebruikt kan worden. Valet parking is een bekende en een veelgevraagde service. Laat iemand anders uw auto voor je parkeren wanneer je bij het vliegveld aankomt. Tevens zijn er een was- en reparatieservice en cashfree betalingssystemen. Parkeren bij Dusseldorf luchthaven is dus een gemak.

Je Kunt Ook Gemakkelijk Slapen Op Dusseldorf Airport

Moet je voor een of ander reden langer bij het hotel blijven dan gedacht? Dan heb je natuurlijk een plek nodig om te kunnen rusten of overnachten. Het luchthaven zelf heeft 2 hotels aan te bieden, namelijk Maritim Airport Hotel en Sheraton Airport Hotel. Ook in de buurt zijn er hotels bij Dusseldorf airport te vinden zoals Lindner Hotel Airport en Van der Valk Airporthotel Düsseldorf. Deze zijn Park, Sleep & Fly-aanbieders die ideaal is voor mensen die lange afstanden moeten afleggen voordat ze bij het airport aankomen. Je kunt bij zo een hotel overnachten zodat je kunt bijkomen van je reis en de volgende dag wordt je naar de airport gebracht.

Parkeermogelijkheden Bij Düsseldorf Airport, Is Het Goed Geregeld In Duitsland